I løpet av juleperioden og januar arrangerte vi en spennende konkurranse for våre følgere. Vi ønsket å uttrykke vår takknemlighet og spre litt ekstra juleglede. Dessverre ble den opprinnelig planlagte kåringen av vinnere forsinket grunnet uforutsette omstendigheter med sykdom i teamet vårt. Vi setter stor pris på deres tålmodighet og forståelse i denne tiden.

Nå er vi glade for å kunne meddele at vinnerne har blitt trukket, i full overensstemmelse med de tidligere annonserte reglene for konkurransen.

For å se de fullstendige detaljene om konkurransen og utforske vinnerne, inviterer vi dere til å besøke vår offisielle Facebook-side. Der vil dere finne all nødvendig informasjon og kanskje få inspirasjon til neste gang vi arrangerer en lignende konkurranse. Takk til alle som deltok!

🥇 Førstplassen trakk vi Dmitry: Mystery boks med verdi opp til 10 000kr #drone
Gratulerer så mye Dmitry:
No photo description available.
🥈 En heldig vinner av: Gavekort på 3 000kr fra valgfri Norsk dronebutikk.
Gratulerer til Vegard!
May be an image of silo, arctic, twilight and windmill
🎁 Vi trekker også 3 heldige vinnere som får gavekort på medlemskap i Droneklubben. Gavekortet er 1 års gratis signaturmedlemskap, verdi 360kr.
Gratulerer til Oddbjørn:
May be an image of ski slope and arctic
Gratulerer til Therese:
May be an image of 1 person and lighting
og Gratulerer til Erik:
May be an image of 1 person and text that says 'GOD JUL'Vi ber vinnerne sende oss en melding på vår facebook-side slik at vi kan dele ut premiene.

Til alle våre medlemmer og følgere, vi ønsker dere et fantastisk 2024. Måtte året bringe dere mange gledelige stunder, både i luften og på bakken.
Husk å #FlySikkert og fortsett å dele deres lidenskap for droner med oss og verden#Flysafe

– Droneklubben