Kjære medlemmer av Droneklubben,

Som vi nærmer oss 17. mai, en dag fylt med festligheter og nasjonal stolthet, ønsker vi å minne dere alle om viktigheten av å fly dronene våre ansvarlig og i samsvar med gjeldende lover og regler. Droneklubben oppfordrer til sikker og hensynsfull bruk av droner for å sikre at denne nasjonaldagen forblir trygg og minneverdig for alle. Fly med ansvar!

Droner har blitt en stadig mer populær del av feiringen av 17. mai, og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor. Fra det fantastiske synet av festtog og folkehav til de majestetiske flaggene som vaier i vinden, er det mange unike og betagende øyeblikk som kan fanges inn fra luften. Imidlertid er det viktig å huske at sikkerheten til både mennesker og eiendom alltid må prioriteres.

For å sikre en ansvarlig droneflyvning 17. mai, ønsker vi å minne dere om noen nøkkelregler som må følges:

  1. Fly i henhold til regelverket og registrer deg som pilot på Flydrone.no. Som ansvarlige droneentusiaster er det viktig at vi er oppdatert på gjeldende regler og forskrifter.
  2. Respekter flyforbudssoner: Vær oppmerksom på flyforbudssoner, spesielt rundt arrangementer, folkemengder og offentlige bygninger. Hold deg unna disse områdene for å sikre at dronen ikke forstyrrer andre eller skaper farlige situasjoner.
  3. Hold dronen i sikte: Mens det kan være fristende å sende dronen høyt opp i luften for å fange de spektakulære feiringene, er det viktig å holde den innenfor synsrekkevidde til enhver tid. Dette gir deg bedre kontroll og gjør det lettere å unngå kollisjoner.
  4. Unngå å forstyrre andre: Vis hensyn til andre mennesker som også feirer 17. mai. Unngå å fly dronen for nær folkemengder, private eiendommer eller områder der den kan forårsake unødvendig bekymring eller forstyrrelse.
  5. Vær oppmerksom på privatlivets fred: Respekter andres privatliv når du tar bilder eller videoer med dronen din. Unngå å krenke andres personvern eller skape ubehagelige situasjoner ved å fly for nær private områder.
Husk å ikke fly nærmere enn du har lov
Husk å ikke fly nærmere enn du har lov.
Ikke fly over personer som ikke har tillatt det
Ikke fly over personer som ikke har tillatt det.
Husk å at du skal kunne se dronen din
Husk å at du skal kunne se dronen din.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi oppfordrer alle medlemmer av Droneklubben til å være ambassadører for ansvarlig droneflyging! Bidra til å opprettholde et positivt omdømme for dronemiljøet. Ved å følge disse reglene, viser vi ikke bare respekt for loven, men også for fellesskapet vi er en del av. Det er viktig å være oppmerksom på at droner ikke skal fly over 17. mai-tog. Disse arrangementene samler store folkemengder, og det er viktig å respektere deres sikkerhet. Finn alternative steder der du kan fly dronen din uten å forstyrre arrangementet.

17. mai er en dag hvor vi alle feirer vår nasjon og dens verdier. La oss sikre at vår lidenskap for droner blir en positiv tillegg til denne feiringen, og ikke en kilde til uro eller konflikt. Sammen kan vi skape et trygt og hyggelig miljø for alle, der droner blir sett på som et fantastisk verktøy for å fange øyeblikkene som gjør denne dagen så spesiell. Husk å fly med ansvar!

Det er også viktig å huske på at droner er et teknologisk verktøy som krever kompetanse og kunnskap for sikker bruk. Hvis du er ny innen droneflyging eller ønsker å forbedre dine ferdigheter, oppfordrer vi deg til å delta på kurs, workshops eller søke veiledning fra erfarne droneoperatører. Ved å øke vår egen kunnskap og ferdigheter kan vi bidra til å redusere risikoen for ulykker og samtidig få mest mulig ut av dronen vår.

La oss feire 17. mai med en følelse av fellesskap og samarbeid. Del dine fantastiske bilder og videoer fra dronen din med resten av Droneklubben, og la oss inspirere hverandre til å fortsette å utforske de spennende mulighetene droner har å tilby.

På vegne av Droneklubben ønsker vi alle medlemmer en fantastisk 17. mai!
La oss ta vare på hverandre, fly ansvarlig og bidra til å gjøre denne nasjonaldagen uforglemmelig for alle.

17 mai.

Nyttige lenker:
www.flydrone.no

# medlemsfordeler

# Fly med ansvar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *