Grupperegler, Grupperegler, Grupperegler

§ RETNINGSLINJER FOR FACEBOOKGRUPPEN

Leter du etter medlemsfordelene til droneklubben.no, trykk her.

Som medlem her må du forholde deg til retningslinjene oppført her under, og ved brudd på én eller flere av disse – kan dette medføre til umiddelbar utestengelse uten forvarsel. Innlegg og kommentarer som plutselig blir borte – skyldes som oftest at medlem selv har fjernet det, eller har blitt moderert av oss. Ingen diskusjon!
 1. All karakter av reklame/ markedsføring er IKKE tillatt uten godkjenning fra Admin. Eksempel: Et tilbud, henvisning til eget nettsted/virksomhet, Facebook side/gruppe, annonsering av andre Facebook grupper, vervekampanjer, kickstarter og lignende. For spørsmål, ta kontakt med oss på melding (PM) eller trykk her for å sende en e-post.
 2. Vanlige regler for innlegg, kommentarer og diskusjoner er å være høflig og saklig.
  a) Det er ikke tillatt å trakassere eller ha en aggressiv tone mot medlemmer.
  b) Diskuter sak, ikke person(er), andre grupper. Respekter andres meninger.
  c) Ytringer som neglisjerer regler for droneflyging anses som regelbrudd
  d) Banning og bruk av banneord er ikke tillatt.
  e) Kjøp/salg/bytte/gis bort skal ikke foregå i gruppen – sjekk ut Dronetorget
  f) Finner du et innlegg, kommentar eller diskusjon støtende, bruk rapporteringsverktøyet i gruppen og velg «rapporter til administrator».
  g) Har du spørsmål eller kommentarer til admins/moderatorers jobb, skal disse rettes per PM eller per e-post, og IKKE i gruppen.
 3. Video/ film og bilder som deles i gruppen skal være innenfor regler for droneflyging *Dersom man har flydd i regi modellflyklubb eller har RO2/RO3 godkjenning – skal dette opplyses om i innlegg.
Gruppens retningslinjer kan uten forvarsel endres, og du er selv ansvarlig for å holde deg oppdatert. Er det noe du lurer på – ta kontakt med oss på post@droneklubben.no
*Denne gruppen inneholder grafikk, fotografier, bilder og video, lenker og annen informasjon (heretter referert til som “innhold”). Denne gruppen og alt innhold på den er opphavsrettslig beskyttet og tilhører Droneklubben som gruppe. Eventuelt tilhører opphavsrettslig beskyttet materiell samarbeidspartnere samt andre og medlemmer som har blitt godtatt av administrator. Det er ikke lov å bruke alt av dette innholdet til å publisere/bruk utenfor Droneklubben. Administratorer forbeholder seg retten til å legge til, slette kommentarer/innlegg eller endre enhver del av innholdet når som helst uten forvarsel. Regelbrudd kan føre til bortvisning/utestengelse ifm hvilken grad regelbruddet er gjennomført. Dette avgjør admins. Admins/moderatorer kan også ved mistanke om regelbrudd, ta direkte kontakt med den enkelte medlem, og til berope seg retten til å fjerne medlem fra gruppen samt deaktivere medlemskap i Droneklubben inntil mistanken er frafalt, eller uteblitt av kontakt.
© Droneklubben