Notifications
Clear all

Ny her i Droneklubben


Tommy Johansen
(@tomtom)
New Member
Joined: 11 måneder ago
Posts: 2
Topic starter  

Jeg heter Tommy og bor på Eidsvoll. Har en DJI Phantom 4 Pro+ som jeg er veldig fornøyd med. Jeg er hobbypilot og har gjennomført kurs, og bestått eksamen, i åpen kategori A1 og A3. Målet mitt er å bruke dronen litt oftere enn jeg har gjort til nå. Håper og tror at Droneklubben og dette forumet vil bidra godt til det.


Quote
Oliver Frigaard
(@ollizzhd)
New Member
Joined: 12 måneder ago
Posts: 1
 

Hei hei Tommy!
Er ganske fersk selv som medlem på Droneklubben. Har noen års erfaring med droner,
har en DJI Phantom 3 s og en DJI Air 2.
Driver med eksamen nå.

 

God flyging! 

This post was modified 11 måneder ago by Oliver Frigaard

ReplyQuote
Tommy Johansen
(@tomtom)
New Member
Joined: 11 måneder ago
Posts: 2
Topic starter  

Hei Oliver! Hyggelig med tilbakemelding 🙂

Phantom og Mavick er utrolig gode droner. Hvor i landet holder du til? (får bare feilmelding når jeg prøver å komme inn på profilen din).

 


ReplyQuote
Øyvind Lyngroth
(@oyvind-lyngroth)
New Member
Joined: 10 måneder ago
Posts: 1
 

Hei. Jeg har hatt et helikopter (umulig å styre) og en X-drone (lommeformat) men også vanskelig å manøvrere. Det synes som om DJI er det som virker best men er også noe dyrere i anskaffelse.

Jeg bor i Drammen. Moro med litt å lekes seg med. Driver mye fotografering og fotografering med drone er en ny dimensjon.


ReplyQuote
Eivind Svendsen
(@marrabrodet)
New Member
Joined: 9 måneder ago
Posts: 1
 

Eivind fra Rælingen her. Akkurat blitt medlem og skaffa meg forsikring og greier. Driver akkurat nå og hører på en nisse forklare meg hva return to home er i detta kurset man må ha. 

Har en haug fpv droner, som jeg surrer med hjemme. Har også en Mavic mini som brukes hist og pist. 


ReplyQuote
Arnstein Bostad
(@abostadonline-no)
New Member
Joined: 8 måneder ago
Posts: 1
 

Hei. Har nettopp meldt meg inn idag. Har drevet med RC fly/båt/bil tidligere og bygget min første drone i 2010. Flyr både DJI Inspire og Mavic. Har også 2 fpv droner som jeg bruker mest for tiden. Filmer ferieturer, fjell bilsport og windsurfing. Kjempemorsom hobby som både er spennende og rekreasjon . Flyr i Trøndelagsområdet🙂


ReplyQuote
Marcin Debicki
(@marcin-debicki)
New Member
Joined: 8 måneder ago
Posts: 1
 

Jeg heter Marcin og bor på Tranby. Har en DJI mavic mini 2 . Jeg er hobbypilot og har gjennomført kurs, og bestått eksamen, i åpen kategori A1 og A3.


ReplyQuote
Kenneth Vangen
(@vang1)
New Member
Joined: 2 år ago
Posts: 1
 

Jeg heter Kenneth og er 33 år. Jeg kjøpte meg en dji mavric pro, tatt nettkurs og eksamen for åpen kategori A1-A3. Jeg vil teste ut en hobby og tenkte og teste ut litt drone. 


ReplyQuote
Hallvard Almenning
(@hallvard-almenninggmail-com)
New Member
Joined: 4 måneder ago
Posts: 1
 

Eg heiter Hallvard Almenning. Kaller meg for halmen her i droneklubbeen. eg er ny her, men eg trur det er verdifullt med eit slikt forum der ein kan utveksle erfaring. Eg har ei drone DJI Pantom 3. og har brukt den lit. Det eg synest er ei ulempe er sollys på mobilen eller nettbrettet, så eg kjøpte meg ein FPV (VR008 pro FPV Goggles Overvieu), men eg får den ikkje til å virke på min Panton 3. Er det nokon som veit om ein må ha ein dings eksstraa for å koble desse saman?

 


ReplyQuote
steinar enersen
(@gogutt)
New Member
Joined: 3 måneder ago
Posts: 1
 

Jeg er en kar som bor i Fredrikstad. Drevet med rc hobby i 30 år +.

Droner derimot er noe jeg har begynt med nå og har diverse små og litt større typer.Siste på stammen er en DJI mavic 2 zoom som jeg har flydd litt med og så langt er jeg veldig fornøyd.Har bestilt en motion kontroll men ble litt usikker på om den kan brukes??..Kanskje noen her som vet??Ellers ønsker jeg alle en god helg og tusen takk for at jeg fikk joine droneklubben 😀 🙂 


ReplyQuote
Share:

Hvis forumet ikke er tilgjengelig er det fordi vi vedlikeholder, forumet er nok snart tilbake.