Notifications
Clear all

Ny her i Droneklubben

15 Posts
14 Users
3 Likes
1,625 Views
Tommy Johansen
(@tomtom)
Member
Joined: 3 år ago
Posts: 2
Topic starter  

Jeg heter Tommy og bor på Eidsvoll. Har en DJI Phantom 4 Pro+ som jeg er veldig fornøyd med. Jeg er hobbypilot og har gjennomført kurs, og bestått eksamen, i åpen kategori A1 og A3. Målet mitt er å bruke dronen litt oftere enn jeg har gjort til nå. Håper og tror at Droneklubben og dette forumet vil bidra godt til det.


   
Quote
Oliver Frigaard
(@ollizzhd)
Member
Joined: 3 år ago
Posts: 1
 

Hei hei Tommy!
Er ganske fersk selv som medlem på Droneklubben. Har noen års erfaring med droner,
har en DJI Phantom 3 s og en DJI Air 2.
Driver med eksamen nå.

 

God flyging! 

This post was modified 3 år ago by Oliver Frigaard

   
ReplyQuote
Tommy Johansen
(@tomtom)
Member
Joined: 3 år ago
Posts: 2
Topic starter  

Hei Oliver! Hyggelig med tilbakemelding 🙂

Phantom og Mavick er utrolig gode droner. Hvor i landet holder du til? (får bare feilmelding når jeg prøver å komme inn på profilen din).

 


   
ReplyQuote
Øyvind Lyngroth
(@oyvind-lyngroth)
New Member
Joined: 3 år ago
Posts: 1
 

Hei. Jeg har hatt et helikopter (umulig å styre) og en X-drone (lommeformat) men også vanskelig å manøvrere. Det synes som om DJI er det som virker best men er også noe dyrere i anskaffelse.

Jeg bor i Drammen. Moro med litt å lekes seg med. Driver mye fotografering og fotografering med drone er en ny dimensjon.


   
ReplyQuote
Eivind Svendsen
(@marrabrodet)
Member
Joined: 3 år ago
Posts: 1
 

Eivind fra Rælingen her. Akkurat blitt medlem og skaffa meg forsikring og greier. Driver akkurat nå og hører på en nisse forklare meg hva return to home er i detta kurset man må ha. 

Har en haug fpv droner, som jeg surrer med hjemme. Har også en Mavic mini som brukes hist og pist. 


   
ReplyQuote
Arnstein Bostad
(@abostadonline-no)
Member
Joined: 3 år ago
Posts: 1
 

Hei. Har nettopp meldt meg inn idag. Har drevet med RC fly/båt/bil tidligere og bygget min første drone i 2010. Flyr både DJI Inspire og Mavic. Har også 2 fpv droner som jeg bruker mest for tiden. Filmer ferieturer, fjell bilsport og windsurfing. Kjempemorsom hobby som både er spennende og rekreasjon . Flyr i Trøndelagsområdet🙂


   
ReplyQuote
Marcin Debicki
(@marcin-debicki)
Member
Joined: 3 år ago
Posts: 1
 

Jeg heter Marcin og bor på Tranby. Har en DJI mavic mini 2 . Jeg er hobbypilot og har gjennomført kurs, og bestått eksamen, i åpen kategori A1 og A3.


   
ReplyQuote
Kenneth Vangen
(@vang1)
Member
Joined: 4 år ago
Posts: 1
 

Jeg heter Kenneth og er 33 år. Jeg kjøpte meg en dji mavric pro, tatt nettkurs og eksamen for åpen kategori A1-A3. Jeg vil teste ut en hobby og tenkte og teste ut litt drone. 


   
ReplyQuote
Hallvard Almenning
(@hallvard-almenninggmail-com)
New Member
Joined: 2 år ago
Posts: 1
 

Eg heiter Hallvard Almenning. Kaller meg for halmen her i droneklubbeen. eg er ny her, men eg trur det er verdifullt med eit slikt forum der ein kan utveksle erfaring. Eg har ei drone DJI Pantom 3. og har brukt den lit. Det eg synest er ei ulempe er sollys på mobilen eller nettbrettet, så eg kjøpte meg ein FPV (VR008 pro FPV Goggles Overvieu), men eg får den ikkje til å virke på min Panton 3. Er det nokon som veit om ein må ha ein dings eksstraa for å koble desse saman?

 


   
ReplyQuote
steinar enersen
(@gogutt)
New Member
Joined: 2 år ago
Posts: 1
 

Jeg er en kar som bor i Fredrikstad. Drevet med rc hobby i 30 år +.

Droner derimot er noe jeg har begynt med nå og har diverse små og litt større typer.Siste på stammen er en DJI mavic 2 zoom som jeg har flydd litt med og så langt er jeg veldig fornøyd.Har bestilt en motion kontroll men ble litt usikker på om den kan brukes??..Kanskje noen her som vet??Ellers ønsker jeg alle en god helg og tusen takk for at jeg fikk joine droneklubben 😀 🙂 


   
Bengt Eide reacted
ReplyQuote
Remi Landøy-Mikkelsen
(@remi-droneshot)
New Member
Joined: 1 år ago
Posts: 1
 

Hei, mitt navn er Remi jeg er 31 år, jeg bor i Bergen og har kjøpt meg en mavic air for en stund tilbake og har kjørt mer for gøy og lekt meg med video og bilder.. Men  nå har jeg bestemt meg for å bli mer serriøs og virkelig gå inn for å mestre å bruke dronen. Holder på med a1/a3 sertefikat:) ser frem til mange gode tips og råd 🙂


   
ReplyQuote
Eirik Isaksen
(@eirikisaksen)
Active Member
Joined: 8 måneder ago
Posts: 3
 

Hei jeg heter Eirik er fra Moss og ny her på droneklubben.no Jeg flyr Freestyle drone og ønsker og komme i kontakt med noen fra østfold området som også flyr freestyle fpv, som kansje har litt tips og triks og noen kule steder og vise/lære bort Mvh Eirik. Jeg flyr 2,5" på 5ghz 25mwh så litt begrenset i radiolengde. Frem til regelverket åpner for 1000mwh

This post was modified 8 måneder ago by Eirik Isaksen

   
ReplyQuote
Daniel Chester
(@cheeno)
New Member
Joined: 8 måneder ago
Posts: 1
 

Hi

 

Im new to drones. Living in moss. Would be nice to connect with people in the local area! 🙂 

 


   
ReplyQuote
Kyrre Karlsen
(@zyxdrone)
New Member
Joined: 5 måneder ago
Posts: 2
 

Hei, er ny her og fra Nord Norge, Senja. freestyle og annet og har alltid hatt intresse for droner. tar gjerne imot tips da jeg er helt fersk i dette, også om noen vet om hvor man kan få tak i kontroller med skjerm for en billig penge. har letet mye på nett men finner ikke noen, utenom de som koster 5k og oppover.

Dette blir spennende og gøy 😀 


   
ReplyQuote
Deniz Ulker
(@denizru)
New Member
Joined: 5 måneder ago
Posts: 2
 

Hei jeg heter Deniz og er fra Drøbak. Jeg har bygget min egen drone, med egen design og lagd på 3D printer, men sliter med å koble til fjernkontrllen, håper å komme i kontakt med noen som kan hjelpe meg med det siste tekniske leddet her. 😀 

MVH Deniz.      


   
ReplyQuote
Share:

Hvis forumet ikke er tilgjengelig er det fordi vi vedlikeholder, forumet er nok snart tilbake.